De bedoeling is u kennis te laten maken met de ambachtelijke verwerking van een echt scharrel Livar-varken. Uitsluitend met een groep van 8- 10 personen gaat u het gehele varken uitbenen en als slot paté maken.

 

 

Programma

20.00 uur

– ontvangst met koffie

– introductie Livar varken

– verdeling in 2 groepen

– splitsing / uitbenen Livar varken

– herkenningstafel maken technische delen van het varken

– pauze tot 22.00 uur

22.00 uur
– paté maken
U maakt uw eigen bakje paté om deze vervolgens thuis af te bakken.

23.00 uur

– afsluiting en einde

Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Ook wordt er door de deelnemers gebakken en geproefd.


Prijs

De prijs van deze workshop bedraagt 50 euro per persoon. De tijdens de workshop gemaakte paté is hierbij inbegrepen. Bent u na de workshop nog zó enthousiast en wilt u dan vlees of lekkere delicatessen mee nemen, dan krijgt u hierover 10 % korting.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden per email info@stijlslagerij.nl of telefonisch (070-3606811)