Onze mester, Werner Dros, van deze prachtige Piemontese runderen staat garant voor de vrije uitloop en gezonde voeding zonder onnodige toevoegingen. Heeft u dit heerlijke vlees gegeten in Italië? Piemontees rund is van origine een Italiaans ras en Werner Dros is één van de 3 mesters in Nederland die zich uitsluitend met Piemontees runderen bijhoud. 

Ons respect:

Bij Werner Dros hebben de dieren alle ruimte die ze nodig hebben en er wordt niet gerommeld met het voedsel om ze sneller te laten groeien. Een belangrijk detail is hierbij dat het kalf niet direct wordt weggenomen vanaf de geboorte maar het eerste half jaar bij de moeder koe verblijft. 

Onze duurzaamheid:

Doordat wij het hele dier “verwaarden” loont het ook het dier te laten slachten. Dit betekent dat wij veel huisproducten maken welke in het verleden bij slagers gewoon waren maar uiteindelijk verdwenen.

Ons prijsvoordeel:

Direct van de mester, eigen transport, betekend ook kostenbesparend werken. U betaald hierdoor de meest sympathieke prijs voor al dit prachtige vlees.