Door de Consorzio del Prosciutto di Parma, zijn wij geselecteerd als Parmaspecialist. Ruim 30 jaar geleden waren we één van de 1e slagerij die de èchte Parmaham in het assortiment hadden in de winkel.
In onze slagerij bieden we onze klanten de gelegenheid om onder de deskundige begeleiding van Richard zelf porchetta te maken.
We zijn verheugd over deze tijd van het jaar als ambachtslieden in de slagerswereld, omdat we dol zijn op seizoensproducten, met name het prachtige Wild van Hollandse bodem rechtstreeks van de Veluwe, variërend van vers Hert tot Wildzwijn. 🦌🐗
Nieuwe “Super Food”! Pure bouillon is hélemaal in!
Boost voor energielevel en je weerstand! Het bestaat uit zóveel collageen, aminozuren en mineralen. Let wel: niet gemaakt van zgn. Bouillonblokjes, maar zelf getrokken van pure botten. Wij leveren een bouillonpakket voor 4 Ltr. Voor slechts € 7.95!
Toonbank Stijlslagerij Englebert
Nico Englebert | Texels lam
Italiaanse Vleeswaren | Stijlslagerij Englebert
Piemontees Koe en Kalf
Livar Varken
Nico Englebert keurt vlees