UNIEK! UW EIGEN PORCHETTA MAKEN IN DE SLAGERIJ!

Voortbouwend op ons stukje van juni over 'de porchetta van slager Dario Cecchini', willen we na het succes van de porchetta-verkoop onze klanten de mogelijkheid bieden om zelf porchetta bij ons in de slagerij te maken.

𝐎𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐑𝐢𝐜𝐡𝐚𝐫𝐝 zul je zelf de Livar-varkensbuik ontbenen, in de juiste maat snijden, ingrediënten zoals venkel, knoflook, rozemarijn en geraspte citroen toevoegen volgens advies, de buik oprollen tot een rollade en vastbinden. Deze begeleiding bieden we gratis aan, en het 𝐝𝐮𝐮𝐫𝐭 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐞𝐫𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐧𝐠𝐞𝐯𝐞𝐞𝐫 𝟑𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞𝐧.

Omdat het Livar-varken elke dinsdag wordt geleverd,𝐤𝐮𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐚𝐟𝐬𝐩𝐫𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐨𝐮 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐰𝐨𝐞𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠 𝐭𝐨𝐭 𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠. Om de smaken goed te laten intrekken, is het aan te raden om dit een dag of langer van tevoren te komen doen. (tel: 070 360 68 11)

Ik heb zelf een workshop bijgewoond van de Italiaanse meester Cecchini en we delen dezelfde visie over het respectvol omgaan met vlees en het waarderen van het geslachte dier.

We verwerken alles van kop tot staart, inclusief de buik voor een porchetta. Voor het maken van een porchetta heb je een goed doorvoed en rijp varken nodig.

In Nederland komen we dan al snel uit bij het varken. Vooral nu de Nederlandse boeren veel aandacht krijgen, kiezen wij voor een Nederlands product om de Nederlandse boeren te ondersteunen, omdat ze staan voor maatschappelijke waarde voor mens en milieu.

Bel ons om een afspraak te maken 070 360 6811