Rundvlees met appel

Cuisine;Frans

Voorbereiden;15 min.

Koken;130 min.

Voor;4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram/600 gram rundvlees in blokjes
  • 75 gram boter of margarine
  • evt. 2 takjes peterselie
  • stoofpakket (hebben wij voor u samengesteld) bestaande uit: kruidenmix 1 ui plak ontbijtkoek 1 appel 1 pakje appelsap

Bereidingswijze:

Pel de ui en snipper deze grof. Verhit in een braadpan de boter en fruit de ui aan. Voeg daarna het vlees toe en bak dit ca. 5 minuten. Voeg aan het vlees toe de appelsap, de in blokjes gesneden appel, de kruidenmix en indien nodig nog wat water.

Verkruimel de ontbijtkoek over de pan. Laat het geheel op temperatuur komen.Laat vervolgens het geheel met deksel op de pan ca. 2,5 uur zachtjes stoven.Strooi ter garnering wat peterselie over de stoofschotel.

Serveer het gerecht met gekookte aardappelen en bijvoorbeeld broccoli, sperziebonen, snijbonen of bloemkool.